Newsletter Signup:
 
Search:
in site
Follow us: Facebook Twitter


san francisco


San Francisco Hostel - USA - Hostelling International

San Francisco este un oras cunoscut pentru Golden Gate Bridge, tramvaie si Chinatown. Febra de Aur din 1848 a propulsat orasul intro perioada de dezvoltare rapida si azi "San Francisco" este o atractie turistica, oamenii grabindu-se sa viziteze Alcatraz, Conservatorul Florilor si ca sa simta amestecul istoricului, arhitectura victoriana si moderna.

Unde sa stati la San Francisco?

Hostelul pe care il recomandam este HI San Fancisco Downtown hostel localizat in zona cu restaurante, baruri, teatre, muzee, magazine si Chinatown. Hostelul are structura unui hotel renovat cu camere private si de patru paturi. De asemenea ofera cazare familiilor precum si pentru grupuri. Cearsafurile, taxele si micul dejun sunt incluse. De asemenea exista bucatarie, internetul, TV, camera comuna si agentie de turism.

Adresa: 312 Mason St. Union Square, San Francisco CA 9410 Tel: 1-415-788-5604 Email: SFDowntown@hiusa.org

Mai multe informatii, fotografii, preturi si cazare:

Faceti-va rezervare online sau vedeti alte hosteluri aici: San Francisco Hostels
Ca sa aflati mai multe despre HIHostels in Statele Unite vizitati pagina: USA Hostels

De vazut si de facut in San Francisco

Podul Golden Gate este un pod suspendat intanzand "Poarta de Aur", adica plaja San Francisco in Oceanul Pacific. Este considerat unul din marile minuni ale lumii moderne de catre Societatea Americana de Inginerie Civila. Ghidul de calatorii Frommers considera Golden Gate Bridge ca cel mai frummos dar in orice caz cel mai fotografiat pod.

Insula Alcatraz se situeaza la 1.5 mile pe larg in golful San Francisco si este supranumita ca Stanca. Mica insula este supranumita pentru inchisoarea ei federala unde prizonieri faimosi isi implineau sentinta Al Capone, Robert Franklin Stroud(Omul Pasare din Alcatraz) sau George "Machine Gun" Kelly. Azi acest loc este deschis vizitatorilor. Ei pot sa ajunga aici printrun ferry de la Digul 33 de langa Fisherman's Wharf din San Francisco.

Ce sa mananci in San Francisco?

Considerat capitala restaurantelor din State, acest oras are cea mai buna mancare din lume din ingrediente proaspete. Sunt doua culturi dominante ale mancarurilor: incercati mancarea asiatica in Chinatown sau cea Mexicana in cartierul Mission.

Cum sa va deplasati in San Francisco?

Orasul are propria ei retea de metro (Muni Metro). Cunoscutele tramvaie circula pe suprafata in cartierele din afara centrului, in timp ce in centru in subteran. Statia de autobus Transbay serveste pentru traficul de distanta (precum Greyhound) si ca si punct magistral pentru autobuzurile regionale. O mica flota de vapoare circula din Ferry Building si Digul 39 in directia Marin County, Oakland, Vallejo de nord in Judetul Solano. Aeroportu International San Francisco se afla la 13 mile la sud de oras in Judetul San Mateo.

 


Inapoi la pagina principala