Newsletter Signup:
 
Search:
in site
Follow us: Facebook Twitter


dublin


Dublin Hostel – Irlanda – Hostelling International

Dublin este capitala Republicii Irlanda, situata pe coasta de est la gura de vărsare a râului Liffey. Mai bine cunoscut pentru scena de muzica live şi cultura prietenoasă dar cel mai faimos produs din Dublin este Guinness-ul cunoscut prin toata lumea.

Unde sa stati la Dublin?

Vă recomandăm să staţi în Dublin International hostel situat în inima oraşului. Această pensiune recent îmbunătăţită oferă zone mari, camere comune confortabile, o sală de jocuri, o zonă de relaxare în aer liber cu o zonă de joacă pentru copii şi facilităţi pentru conferinţe.

Direcţii: 61 Mountjoy Street, Dublin 7
Tel: +353-18301766 Email: dublininternational@anoige.ie

Mai multe informaţii pensiune, fotografii, tarifele şi disponibilitatea:

Fă-ţi rezervare pentru HI Pensiune din Dublin aici: Dublin Hostel
Pentru a afla mai multe despre Pensiuni HI pe site-ul din Republica Irlanda vizitati Hostelling International sau click aici: Hosteluri in Irlanda

Ce este da văzut si de făcut in Dublin.

Muzeul Naţional al Irlandei pune un puternic accent pe arta irlandeză, cultură şi istorie naturală. Secţiunea Arheologie pe Kildare Street a afisat pe preistorice Irlanda, inclusiv munca la începutul anului de aur, comori biserică şi Viking şi perioadele medievale. De asemenea, afişează elemente din Egipt, Cipru şi lumea romană. Arte Decorative si Istoria sunt o parte din colectia păstrată la locul Collins Barracks, care are un magazin de cadouri şi cafea.

Depozitul Guinness este o expoziţie ce spune istoria de 250 de ani a acestei robust de renume mondial şi este situata la St James's Gate Brewery. Expozitia este prevăzute de peste sapte etaje din jur un atrium de sticlă în formă de o halbă de Guinness. La parter sunt prezentate cele patru ingrediente ale berii, apa, orz, hamei şi drojdie, precum şi fondatorul fabricii de bere, Arthur Guinness. Alte etaje caracteristică istoria de publicitate Guinness şi o expoziţie interactivă care încurajează consumul responsabil de alcool. În 2006, o nouă aripă a deschis care încorporează o instalare live a procesului de fabricare a berii azi. Pe al saptelea etaj gasiti Barul Gravity unde vizitatorii pot cere o halbă gratuit si pot admira cele 360 de grade panorama peste Dublin City.

Mancare si viata de noapte la Dublin

Există o viaţă de noapte vibrantă în Dublin, cu mai multe zone cu o gamă largă de restaurante, baruri şi pub-uri - dintre care multe au muzică live şi servesc favoritul naţional, Guinness! Vizitaţi Green Sf. Ştefan, în special Harcourt Street, Camden Street, Wexford Street şi Leeson Street. Zona cel mai bine cunoscut la nivel internaţional pentru viaţa de noapte este Temple Bar zona de la sud de râul Liffey.

Cum te deplasezi in Dublin?

Dublin este deservit de o retea extinsa de rute de autobuz legand toate zonele din oraş şi suburbiile. Majoritatea dintre acestea sunt controlate de către Dublin Bus (Bus Átha Cliath), dar un numar de companii mai mici, de asemenea, funcţionează. Tarifele se calculează în general bazate pe distanţa parcursă şi sunt disponibile la bord. În Dublin reţeaua suburbană feroviară este un sistem de cinci linii de cale ferată care deservesc în principal, zona Greater Dublin.

Dublin Bikes este un sistem public de închiriere de biciclete, care este operat în oraşul Dublin din 2009. Pentru a utiliza sistemul puteţi obţine un Card de închiriere care costa € 10, sau un bilet de 3 zile pentru € 2. Utilizatorii trebuie, să dea o garanţie de 150 €, folosind fie o carte de credit sau un proiect de bancă, care vor fi utilizate în cazul în care bibicleta nu este returnată. Prima jumătate de oră ale fiecărei călătorii este gratuit, după care o taxă mică de serviciu se aplică.

Recomandari pentru Dublin

Dublin este considerat un oraş scump de mancat si de băut. Pentru a face economii vă sugerăm sa folositi in schimb atmosfera plăcuta a hostelului gătind în bucătăria de acolo, şi să faceţi cunoştiinţă cu noi prieteni.

 

Inapoi la pagina principala