Newsletter Signup:
 
Search:
in site
Follow us: Facebook Twitter


chicago


Chicago Hostel – USA – Hostelling International

Chicago a fost de mult timp asociat cu jazz şi gangsterii de când notoriul Al Capone şi banda sa ocupa oraşul în 1920. În zilele noastre Chicago se mândreşte ca fiind un hotspot pentru afaceri şi este listat ca una dintre cele zece cele mai importante centre financiare globale. Această metropolă a zgârie-norilor deco combină arhitectura arta si modernitatea oferind un orizont uimitor, plus distractie, mancare bună si o societate multi-culturală.

Unde să stai la Chicago?

În inima din centrul orasului este hostelul HI-Chicago , care este aproape de toate atracţiile turistice majore - Lacul Michigan, Millenium Park, Sears Tower, Institutul de Arta, Muzeul de Câmp şi Shedd Aquarium. Este un hostel confortabil cu 500 de paturi, accepta rezervări de grup, si sunt disponibile camere pentru familii, iar locul este accesibil cu scaunele cu rotile. Există, de asemenea, o mare bucatarie cu auto-servire, internet, aer conditionat, zonele comunale cu jocuri şi TV, un lift, serviciu de spalatorie si camera de bagaje. Lenjeria de pat şi mic dejun sunt incluse în preţ.

Direcţii: 24 East Congress Parkway, Chicago. Tel: 1 312 360 0300. Email: Chicago@hiusa.org

Mai multe informaţii pensiune, fotografii, tarifele şi disponibilitatea:

Asiguraţi-vă rezervari online hosteluri Chicago aici: Chicago Hostel
Pentru a afla mai multe despre Pensiuni HI în Statele Unite ale Americii vizita site-ul Hostelling International sau click aici: Hosteluri in SUA

De vazut si de facut in Chicago.

În 1885 apare prima clădire încadrată in otel, Casa Asigurarilor de Locuinte din Chicago inaugurand epoca zgarie-norilor. Astăzi, orizontul orasului Chicago este printre cele mai inalte si mai dense in lume. Cele mai inalte cladiri din tot teritoriul SUA sa gasesc tot aici; Willis Tower (fostă Sears Tower), şi Trump International Hotel & Tower.
Orasul este si domiciliul a două echipe Major League Baseball (MLB): Chicago Cubs şi Chicago White Sox. Chicago Bears sunt una dintre ultimele două membre fondatoare rămase din Liga Natională de Fotbal şi au câştigat nouă campionate NFL, inclusiv Super Bowl XX. Chicago Bulls aparţinand Asociaţiei Naţionale de Baschet (NBA) este una dintre cele mai recunoscute echipe de baschet din lume. Profitaţi de a fi într-unul din oraşele lidere in sportul mondial si prindeti un joc!

Ce sa mancati la Chicago?

Oraşul are mai multe cartiere cu restaurante etnice. Inclusiv satele mexicane, cum ar fi Pilsen pe 18 Street şi Villita pe 26 Street; Puerto Rico în enclava Paseo Boricua în vecinătatea Humboldt Park; Oraşul grec pe de Sud Halsted; Little Italy pe Taylor Street, chiar la vest de Halsted; Chinatown pe lângă partea de sud; iar în partea Belmont Centrală domină caracterul polonez; Little Seoul pe şi în jurul Lawrence Avenue, există, de asemenea, un grup de restaurante vietnameze pe Argyle Street şi din Asia de Sud (Indian / pakistanez) pe Devon Avenue.

Cum te deplasezi în Chicago?

Chicago este unul dintre cele mai mari centre de serviciu feroviar de călători în naţiune. Multe servicii pe distanţe lungi provin de la Union Station şi ajung în New York, Seattle, Portland, New Orleans, San Francisco, Los Angeles, San Antonio, şi Washington. Există, de asemenea, servicii pe distanţe scurte în întregul Illinois şi faţă de apropiere Milwaukee, Indianapolis, St Louis, şi Detroit.

Chicago oferă o gamă largă de facilităţi de transport cu biciclete, inclusiv mai multe mile de piste pentru biciclete pe stradă, 10.000 de biciclete rafturi, 170 de mile de semne trasate biciclete şi o noua staţie de navetişti biciclişti din Millenium Park.

Chicago este deservit de la Aeroportul International Midway pe partea de sud şi O'Hare International Airport, a doua ca aglomeratie din toata lumea.

Recomandari pentru Chicago

Nu părăsiţi Chicago fără să gustaţi renumitul pizza deep-dish. Acest stil vine dela Pizzeria Uno din Regiunea River North din Chicago.

 


Inapoi la pagina principala