Newsletter Signup:
 
Search:
in site
Follow us: Facebook Twitter

Arhiva

Targul de turism pentru studenti si tineri, TURISTUD 2007


Intre 15 si 17 Mai a avut loc cea de a V-lea editie a targului de turism pentru studenti si tineri, TURISTUD 2007 in incinta Casei de Cultura a Studentilor, expozitie organizata si gazduita de catre Societatea Studentilor Europenisti (SSE).

Deschiderea oficiala a avut loc in 15 Mai, de catre domnul Silviu Corpodean si Roxana Santha alaturi cu invitatii din mass media (Ziarul Adevarul, Radioul de la Cluj). La expozitie au fost prezenti Agentii Turistice (Boomerang, Blue Travel, Logistic Travel, Gts), pensiuni (La Mosu, Pensiunea Renata) precum si Asociatia Youth Hostel Romania.

Agentiile de turism au prezentat oferte de sejururi atractive mai ales in Grecia, Turcia la preturi foarte convenabile, au promovat munca in strainatate, oferte de bilete de avion (Malta, Ungaria, Egipt), pe cand noi de la Asociatia Youth Hostel Romania am promovat locuri de cazari ieftine, dar cu standarde europene atat in tara cat si in strainatate, cu caracteristicile atractive acestora, locatii comfortabile combinate cu bun gust, atmosfera prietenoasa, welcomingul de neuitat. Am promovat si importanta, si folosul de a deveni membru Youth Hostellingului, promovare care a dat si roade, in timpul expozitiei am vandut mai multe carduri, si multi vizitatori au optat pentru cazari la Youth Hostels.

Am avut in echipa noastra si o voluntara, Mihaila Ioana care ne-a oferit ajutorul ei si in continuare. Vizitatorii expozitiei au aratat un mare interes fata de hostelurile din Romania, dar din pacate am avut foarte putine pliante la mana de a distribui. Profit de aceasta ocazie si va rog mult sa ne trimiteti si dumneavoastra pliante.

Cu ocazie expozitiei Turistud s-a organizat concurs si tombola la finalul targului. Cu aceasta ocazie am oferit si noi trei carduri individuale, la extragere. Castigatorii sunt asteptati la biroul central sa preia premiile.


Inapoi la arhiva.