Newsletter Signup:
 
Search:
our site only
Follow us: Facebook Twitter

Archive

Lansare Travel Mix


Travel Mix, pentru orice turist

Postul de televiziune Travel Mix, singurul canal românesc de turism, care poate fi vizionat atât în România cât și în întreaga Europa, a fost lansat oficial la ultima ediție a Târgului Internațional de Turism „Holiday Travel”.

Televiziunea este destinată tuturor celor care iubesc natura și călătoriile și își propune să fie un barometru, o bornă în calea media a fiecărui pasionat de turism. “Acest canal de turism presupune o altă formă de televiziune, o televiziune aproape de turiști, pe de-o parte, iar pe de altă parte, aproape de cei din industria de turism. Presupune conținut de relaxare, cu imagini inedite, povești ale unor destinații care prea puțin au fost promovate, înseamnă mai mult decât înseamnă orice altă formă de promovare din România. Ne propunem să aducem ceva nou, ceva inedit. Vrem să diversifică, să oferim conținut atât destinațiilor interne, cât și destinațiilor externe”, a declarat directorul general Travel Mix, Laurențiu Megelea, cel care deține societatea Mixmontan, în portofoliul căreia se află și Valea Prahovei TV, săptămânalul Valea Prahovei și postul de radio Best FM.

Programe diverse

Travel Mix va prezenta emisiuni cu tematică diversă, de la documentare despre diverse zone de pe glob ce pot constitui atracții turistice, până la interviuri cu vedete autohtone, care vor vorbi despre destinațiile de vacanță preferate și ambasadori care vor fi ghizi de ocazie pentru noi toți, prezentând frumusețile țărilor pe care le reprezintă. Nu vor fi uitate industria hotelieră, gastronomia, informațiile despre oportunitățile de distracție în zone de agrement… Totul pentru informarea celor pentru care turismul este un mod de viață, de cunoaștere sau pur și simplu de relaxare în fața televizorului.

Necesitatea unui astfel de post

Președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, Corina Martin, directorul general al Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, Paul Mărășoiu, vicepreședintele Asociației Somelierilor din România, Virgil Dumitrașcu, sunt doar câteva nume importante care au fost alături de Travel Mix în momentul în care postul de televiziune a făcut primul pas. „Este o premieră și este un lucru foarte necesar, de mult timp, este extrem de bine că se întâmplă astăzi. Poate nu e întâmplător sloganul nostru – O 9 atitudine în turism-, cu care am deschis târgul, pentru că, iată, ne propunem lucruri extrem de serioase și proiecte mari. Proiectul vostru, al Travel Mix, acela de a fi prima televiziune de turism, este, fără îndoială, extrem de important”, a declarat președintele ANAT, Corina Martin. „Nu pot decât să felicit inițiatorii acestui demers, este clar o necesitate de a putea comunica în mod coerent pe domeniul turismului”, a spus directorul general în Ministerul Turismului, Paul Mărășoiu. „Mă bucur că este lansat cu ocazia acestui târg. În al doilea rând, aprecierile noastre, ca Asociație a Somelierilor din România, pentru faptul că a luat ființă, în sfârșit, primul canal dedicat turismului. Dumneavoastră împreună cu noi sau noi împreună cu dumneavoastră putem ajuta la dezvoltarea turismului și a părții de gastronomie existente în România. Multă baftă! Să ne vedem peste 50 de ani în aceeași ipostază!”, a conchis vicepreședintele Asociației Somelierilor din România, Virgil Dumitrașcu.

Postul de televiziune Travel Mix este liber la recepție (FTA); se poate recepționa și de către abonații Focus Sat și Digi TV (este necesară o operațiune de scanare). Coordonatele de recepție sunt: SATELIT: Thor 6, Transponder: 11977 MHz, SR: 28000, FEC: 7/8, POL: H. Pe internet, programele postului pot fi urmărite la http://travelmix.ro/live.

Pentru a prelua gratuit postul Travel Mix rugăm societățiile de cablu să solicite acordul la adresa tv@travelmix.ro.

Iubitorii turismului se pot adresa firmelor furnizoare de servicii de televiziune prin cablu, pentru a solicita introducerea postului Travel Mix în grila lor de programe.
TravelmixTravelmixBack to archive index.