Newsletter Signup:
 
Search:
our site only
Follow us: Facebook Twitter

Archive

A 47-a Conferinta Internationala Youth Hostelling din Cairo


Cea de a 47-a Conferinta Internationala Youth Hostelling din Cairo, capitala Egiptului a avut loc in perioada de 20-25.05. 2008 . Dupa 75 ani de existenta, prima data, o doamna, Edit Arnoult Brill a iesit castigatoare ca si presedinte. Fostul presedinte, Harrish Saxena, din India nu a mai putut candida, fiind de doua ori reales ca si presedinte.

Postul de vicepresedinti a fost ocupat de doi oameni bine cunoscuti pentru faptele lor aduse in dezvoltarea lantului YH, Ken Kilkeny din Irlanda si Heinz Ludi din Elvetia.

Bordul International a ramas aproape la fel, format din Igor Jurisic din Slovenia, Pablo Fish din Argentina, Dr. Mahmoud Mandour din Egipt precum si John Dickson-trezorier.

La aceasta conferinta Asociatia Youth Hostel Romania a fost reprezentata de catre presedintele Asociatiei D-na Ildiko Matyas. Conferinta din Egipt a avut un mare succes, si a pornit la drum toti participantii cu idei noi, cu pasurile de urmat pentru a pasi pe drumul de dezvoltare in si mai bine a youth hostellingului.

Back to archive index.